Tot de Paste

on luni, 9 mai 2011
Am facut pasca dupa nici o reteta si a iesit frumoasa si buna (si healthy pe deasupra) – Am declarat-o Miss Pasca 2011!



Am facut un aluat ochiometric din faina integrala cu agent de crestere incorporat (minunata Self Raising Wholemeal de la Doves Farm), nitel zahar vanilat, putin ulei de palmier si coaja de portocala bio rasa…

Am intins aluatul cu facaletul si apoi l-am pus intr-o tava de iena – ups, oare cum se scrie corect - Jena?!)
Am amestecat doua branzici bio slabe de vaca la cutie, cu una de smantana (doar 10% grasime), o punguta de stafide, doua oua si ceva gris integral ca era cam moale…

Apoi m-am jucat impreuna cu fiica-mea de-a impletitul suvitelor de aluat si i-am tras o cruce pe deasupra…

Am uns-o cu un ou batut…

Doamne cum mai mirosea in toata casa… Mi s-a rupt sufletul dar dupa ce-am pozat-o am taiat-o si-am mancat-o… Miiiaaamm….

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.