Vesteee, vesteee: deschidem oficial magazinul online!!!

on marți, 21 iunie 2011
Ne recunoastem imediat, desi cu unii dintre voi nu ne stim inca. Doar dupa o privire sau un zambet complice si convins de micul  nostru manifest pentru sanatate, pentru viata!

Stim ca ne-ati urmarit din link in link sau ne-ati sunati la magazin pentru vreun produs sau altul, sa vedeti daca e in stoc, cum se foloseste.

Nu am mai rabdat si ne-am lansat in largul virtual cu mica noastra corabie pe care am incarcat pana acum 200 de bunatati din cele 1600 de produse BIO pe care le vindem la magazin, ca sa va venim in intampinare.



De acum, ne-am imbarcat cu de toate (avem de gand sa urcam tot magazinul) pentru ca voua sa va fie mai usor sa cautati si sa navigati printre delicatesele bio din toata lumea, sa va alegeti biscuiti, sosuri, uleiuri, crème, mancarica de copii si multe altele, dar nu doar pe spranceana, ci folosindu-va de informatii, retete, sfaturi despre cum si la ce sunt bune.

In plus, am sortat produsele fara gluten, fara zahar, de post ca sa se potriveasca oricarei diete.

Cosuletele deja stau in asteptare chiar la intrarea pe site, in stanga.

E simplu, va faceti un cont, comandati ce va pofteste inima, puteti chiar si sa surprindeti placut pe cineva (cu mancarica de bebe vreo proaspata mamica, biscuiti deliciosi pentru vreo talentata bunica, vreun tatic aniversat cu un vin deosebit si tot asa).

Apoi ne trimiteti noua dorintele si noi pornim cu toate panzele curierului sus sa va livram comanda. Dar, ca sa nu ne uitati vocile si acel familiar: “Pukka Food, buna ziua”, va si sunam inainte.

Si cum o veste bio nu vine niciodata singura, mai avem pe vasul nostru si cabine special pregatite promotiilor, ofertelor si celor mai vandute produse.

De acum, speram ca pe www.pukkafood.ro sa fie vant care sa ne impinga si sa ne indrume prin ceata crizei spre voi.

 Elena

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.