"Go, Pukka, go!"

on joi, 16 iunie 2011
Dupa cum bine stiti, am facut 3 anisori voiosi si, (intre noi fie vorba), curajosi.

Ani in care am inverzit lumea, in care poate ca nu am descoperit leacul tineretii fara de batranete, dar cu siguranta am toastat cu voi pentru o viata plina, autentica  si cu sens.

De ce spunem ani curajosi?

-          in amintirea lunilor in care ne uitam cu sufletul la gura doar-doar o veni vreun curios pe care il mai intereseaza cum e cu pudra de roscove sau praful de in si daca mai avem minunatele goji berries,
-          in care sunam sau trimiteam mesaje pentru comanda de carne,
-          in care am explorat si legat pasaje de viata bio in articole impartasite cu voi,
-           in care ne minunam de vreun like sau share pe facebook si de un comment pe blog sau mail…

Pentru ca ne-ati fost alaturi si ne-ati incurajat cu indemnuri optimiste (“go, Pukka, go!”) si mai ales pentru ca ati crezut in noi, am organizat incepand cu 15 mai o intreaga campanie de onorare a camaraderiei voastre…

Timp de o luna, fiecare sacosa, cos, cutie cu bunataturi de peste 300 de lei putea aduce in urma unei tombole, un alt cosulet cu produse alese de castigator, in valoare de 300 de lei!

Au participat prieteni noi si vechi ce lasau bonurile in cutia aniversara.

Sa va spunem din culise: la fiecare schimb de tura, Tino si Elena, numarau, iar numarau bonurile, sperand ca s-au inmultit tainic!

Incetuc-incetuc a venit si ziua extragerii. Ileana si Elena au investit-o cu functia de membru al comisiei care a extras fericitul castigator, pe dna Cristina Lepadatu de la Banca Romaneasca (careia ii multumim frumos pentru ajutor si pentru ochii inchisi in timpul tragerii).
Sa bata tobele: castigatorul este dl.Daniel Tinca!!!!!
Inca nu stie....shhhhhhhh
Noi il vom anunta luni si il vom invita la magazin sa isi aleaga din cele mai diverse minunatii bio, poate din noutati, poate din lactate sau sa fie prospaturile de la rafturile cu legume si fructe?

Ce ziceti, veniti si voi sa il sfatuiti cu ce va place mai mult si mai mult de la Pukka Food?

Multi ani de acum incolo sa ne fiti alaturi!

Elena

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.