Nunta eco?

on joi, 11 august 2011
De aproape o luna de zile urmarim activitatea unui site foarte interesant nou lansat: www.nuntaeco.ro. Si ne place.

Aici poti citi interviuri, afla sfaturi practice si recomandari de produse din sfera handmade, eco, bio etc. Scopul platformei este de a ii incuraja pe cei care isi unesc destinele sa fie responsabili in adevaratul sens al cuvantului. Interesant, nu?

Am aflat si noi ca in strainatate conceptul de “green wedding” este foarte popular. Spre exemplu, cuplul Scarlett Johansson – Ryan Reynolds a ales sa isi jure credinta intr-o statiune eco care foloseste energie solara si incalzeste apa la boiler, in timp ce actrita Alicia Silverstone a avut drept marturii de nunta cateva seminte de flori pe care invitatii le-au plantat in ghivece.

In Romania, la momentul actual, www.nuntaeco.ro este singura platforma dedicata acestui concept. Pe site gasesti explicatii si idei practice privind beneficiile economice, de mediu si sociale pe care le aduce organizarea unei nunti eco. In plus, se pare ca vor fi la dispozitie din ce in ce mai multe stiri si recomandari de produse.

Am rezonat cu nunta eco si nu putem decat sa ne bucuram ca se largeste comunitatea celor interesati de protectia mediului. Va recomandam sa urmariti si pagina de Facebook @NuntaEco, au postari foarte interesante!


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.