Atelierul de Marti

on luni, 22 august 2011

Ne-am bucurat sa vedem fotografiile de la lansarea de marti a primului numar din revista Atelierul pe care putem sa o rasfoim in voie si in care putem sa punem post-it-uri cu “Must have” sau “Must do”.

Ca sa te imprietenim cu ea, iti vom spune ca este foarte practica la propriu si figurat, pentru ca este micuta, numai buna de pus in geanta si mai ales pentru ca redescopera cu fiecare articol insemnatatea si calitatea artizanatului, a mestesugitului creator si curajos, a indemanarii.

Si daca vrei sa stii si mai mult, iti spunem si ca cei din echipa din spatele revistei au pornit la drum ca niste adevarati cercetasi al curentului socio-cultural de handmade, cel care lanseaza trenduri, redescopera materiale, culori si mai ales reinventeaza lumea prin mainile (si viziunea) dibace a cate unui artist.

Cat despre primul numar, trebuie sa stii ca are articole foarte la indemana (de la broscuta pentru ace, la reminderul din betisoare de inghetata) si ca este presarat cu sugestii inventive, dar mai ales cu oameni care au ajuns sa realizeze adevarate opere de arta prin ingeniozitate.



E la indemana.
E si la noi, pe George Vraca, 7.

Elena

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.