Cum creste bebelu’?

on luni, 5 martie 2012
De 1 Martie cum puteam sarbatori mai inspirat primavara decat bucurandu-ne de cea din mijlocul a 100 de mamici infloritoare?

Cu alte cuvinte, Pukka Food a participat La Villa Rodizio, la conferinta organizata de site-ul bebelu.ro legata de “Factori care influenteaza dezvoltarea armonioasa a copilului tau”.

Am improvizat un mic atelier de handmade la magazin: Tino s-a ocupat sa faca printurile, Ileana si cu mine am ansamblat plicurile si dna. Dani ne-a aprovizionat cu agrafe numai bune de prins: oferta noastra de carne BIO, cartea de vizita, prezentarea eco manifestului nostru (ce are deja aproape 4 ani!!!) si un martisor potrivit pentru vremea nehotarata: plicuri de ceai pentru nasuc infundat, de fragute, capsunele voiosele…



Salutam scopul conferintei de a oferi alternative la indemana si responsabile pentru a dezvolta si explora potentialul maxim al unui copil in plina crestere si invitatia adresata magazinului nostru considerat partener de incredere.

Speram ca am captat atentia cu sugestia noastra pentru diversificarea responsabila a alimentatiei bebelusilor si pentru adoptarea unui regim bio si sanatos, bazat pe alimente organice: carne frageda si gustoasa de pui, vita, vitel, legume ,fructe, cereale integrale, etc...

Va prindeti si voi?

Elena

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.