In ton cu primavara

on duminică, 18 martie 2012
Uneori parca am avea nevoie sa ne spuna cineva, ca-n poveste, “taci, că ți-oi da Tinerețe fără bătrânețși viață fără de moarte” … si noi sa credem fara sa mai cautam, incercam, experimentam...

Nu avem reteta tineretii fara batrinete si nici nu am descoperit leacuri minune, dar putem sa impartasim cu tine micile noastre revelatii cosmetice naturale.

Iata un mic program de primavara delicat si natural de exfoliere, tonifiere si hidratare. 

Primul pas este sa-ti creezi propriul exfoliant care iti prieste si care te atrage. Este foarte simplu de facut din cateva ingrediente, ti le recomandam pe cele bio pentru rezultate de durata si vizibile. Poti amesteca zahar brun sau malai cu uleiuri naturale: de masline sau de argan. *detalii in magazin

Apoi trebuie sa ai in vedere purificarea in profunzime a pielii tale, nu doar curatarea superficiala. Iti recomandam un nou venit si mult ravnit produs la noi in magazin: sapunul de alep pe baza de ulei de masline. Nu numai ca purifica temeinic, dar este un remediu ideal in tratarea eczemelor, acneelor, a problemelor pielii.

Ultimul pas este sa-ti tonifiezi si rasfeti pielea prin alegerea inspirata a unei crème hranitoare si puternic hidratante. Aici gama noastra e bogata si iti indicam fara ezitare: crema vindecatoare pe baza de galbenele: http://www.pukkafood.ro/products/Balsam-cu-galbenele.htmlcrema puternic hidrantanta, untul de shea.

Este foarte important ca aceasta sa nu iti blocheze porii.

Iata, deci, cum te poti armoniza cu ritmul natural primavaratic, cu ingrediente de cea mai buna calitate, fara tratamente cosmetice costisitoare.

De multe ori, lucrurile bune sunt mult mai aproape decat par. 

Elena

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.