Ghiceste unde-i Valentinul

on marți, 14 februarie 2012
Desigur ca Sf. Valentin a devenit o ocazie minunata de a veni incarcati de cadouri, sclipici si (sperand) lipici.

Insa, pe vremea asta am dori sa te scutim sa cari cutii pretioase prin nametii aprigi, mergand ca pe becuri aprinse de teama sa nu spargi ceva si ajungand, din pacate, tarziu cand iubita/iubitul deja a adormit in pijamalutele cu inimioare… si sa iti sugeram sa faci din orice ai la indemana un firesc semn de dragoste.

Ne-am gandit ca ai putea folosi chiar cele mai mici detalii.
Orice poate fi un pretext firesc pentru intimitate. Iata-ne asadar pornind chiar de la intrare cu saculeti binemirositori de busuioc, lavanda, bio fireste, pentru ca mirosul puternic sa ajunga si pe la vecinii curiosi.

Continuam cu camera de zi in care deja ai pregatit un ceainic generos cu ceai Amor, incitant pana si doar prin aburul de ananas, anason, cimbru, verbina, cuisoare, patrunjel, coriandru, lemn dulce si petale de floarea-soarelui…
La ceai merg la sigur si cateva bomboane afrodisiace date la blender din ingrediente cu care sa condimentezi seara: migdale, cacao, miere, mirodenii.

Ca semnatura pentru seara Valentinului, te-am mai sfatui si sa nu uiti locurile cheie precum  baia unde poti pregati un saculet cu plante relaxante numai bun pentru destindere in doi. Am adus special un mix potrivit de roinita, levantica, muguri de pin.

In plus, ca sa nu strabati tu drumuri nesfarsite pana la noi, ti le livram direct acasa.
Tentant?


www.pukkafood.ro pentru sarbatoarea fiecarei zile.

Elena

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.