Se apropie targul raw food de toamna!

on vineri, 16 septembrie 2011
Anunt preluat de pe www.ligiapop.com
Pe 25 septembrie 2011, la Rin Grand Hotel din Bucuresti, in sala de conferinte Paris, Strada Vitan-Bârzeşti, nr 7D, et 13, Bucuresti se va desfasura Targul de Toamna Raw Vegan care isi va schimba denumirea incepand cu toamna aceasta in Targul Raw Generation. 


Organizatoarea este Ligia Pop (www.ligiapop.com, coordonator national la Romania Goes Raw) raw food chef, autoarea cartilor “Retete Vegane fara Foc” si “Germeni si Vlastari: Surse de Sanatate si Energie”, impreuna cu Quark SRL, distribuitor autorizat de roboti de bucatarie de ultima generatie si superalimente.


Pe 10.10.10 s-a desfasurat in Bucuresti la Rin Grand Hotel, primul Targ Raw Vegan din Romania, organizat concomitent cu World Raw Food Day, o miscare internationala, sub brandul stabilit de noi in tara, Romania Goes Raw, iar al doilea targ s-a desfasurat in aceeasi locatie, pe 27 martie, 2011. Diversitatea produselor gasite la cei 21 de expozanti veniti la randul lor din toata tara (Constanta, Bucuresti, Ploiesti, Brasov, Medias, Sibiu) a fost pe placul tuturor gusturilor si buzunarelor.
Inca de la prima editie ne-am bucurat de un numar frumos de vizitatori, peste 1.000 de persoane iar la ai doilea peste 2.500, numarul fiind in crestere de la editie la editie. Alaturi de noi am avut pe parcusul targurilor reporteri de la Pro TV, Antena 1 si 3, Realitatea TV, 10 TV si alte posturi, care au facut posibila mediatizarea evenimentului in cadrul stirilor de seara de la posturile nationale, cat si jurnalisti diversi si producatori de televiziuni online. Le multumimi la toti din suflet si-i asteptam cu inima larga si la targul acesta.
Prin intermediul acestui targ dorim sa promovam stilul de viata sanatos bazat pe consumarea intr-o mai mare masura (neexclusiva) a fructelor, legumelor si verdeturilor in starea lor naturala, cruda, proaspata si prin consumarea sucurilor naturale, proaspete, pline de vitamine, enzime si minerale, obtinute prin procedee ne-centrifugale, precum si constientizarea riscului crescut de afectiuni provocate de o alimentatie neechilibrata, plina de E-uri si grasimi care conduc la imbolnavirea si imbatranirea timpurie a corpului (boli cardiovasculare, obezitate, diabet etc.).
Ca esti grabit, ca ai prea multa treaba la birou sau pur si simplu nu ai chef sa-ti gatesti, un suc proaspat obtinut cu storcatoarele prin presare iti va oferi necesarul de enzime, vitamine si minerale care iti vor tine bateriile incarcate pe toata perioada zilei. In plus obtinerea lui, la fel cu a tuturor retetelor raw (preparate fara foc), dureaza numai cateva minute, iar beneficiile majore ale unei astfel de alimentatii combinate sunt vizibile intr-un timp foarte scurt.
Vrem sa aratam ca un stil sanatos, raw vegetarian sau vegan nu inseamna sa mananci numai salate ci din contra, preparate gurmande pline de savoare.

Pentru a ajunge la eveniment, cei care circula cu mijloace de trasport in comun trebuie sa stie ca in fata hotelului se afla statia autobuzului 102. Sunt 3 statii de autobuz pana la metrou, statia Aparatorii Patriei (linie directa pana la Unirii, 5 statii). In partea opusa, tot cu 102, se poate ajunge la autobuzul 123 (sunt 3 statii) care merge catre Piata Unirii. Linkla Google Maps, pentru a vedea harta de mai jos marita.




Targul va fi deschis publicului larg intre orele 10-20, iar intrarea va fi gratis. Vom avea expozanti care vor oferi vizitatorilor o gama larga de produse diverse, de la electrocasnice de ultima generatie, carti de retete, superalimente, legume si fructe bio, tavite si caserole cu seminte germinate si vlastari, uleiuri aromatice, pana la delicatese raw vegane ambalate sau proaspat preparate. In concomitent cu expozitia, intr-o sala special amenajata, vor fi prezentari de sanatate, incepand cu ora 13:00 (urmeaza sa fie afisat programul). Lista participantilor la targ se afla mai jos si se va imbunatati in functie de inscrieri.
2.   Quark S.R.L. – aparatura de ultima generatie folosita in bucataria zilnica si superalimente
3.   Berni Weiss – bunatati bio – legume si grau de germinat
4.   Paradisul Verde – produse naturale si bio, superalimente si aparatura de bucatarie
5.   Nuci de Sapun – cosmetice naturale si detergenti naturali
6.   El-Dor Plant – germeni si vlastari la caserole cat si seminte de germinat
7.   Miere si produse apicole naturale
8.   Olivo Organic – cosmetice si detergenti bio, miere si indulcitori naturali, condimente, produse din goji
9.   SportyChoco – bunatati raw si cosmetice handmade bio
10.  Bio Mania – produse si bunatati diverse bio
11.  Jovis – sapunuri si cosmetice 100% naturale
12.  Nicoleta Azoitei – aromaterapie cu uleiuri eterice pure Vivasan
13.  Biodumbrava – legume bio
14.  Andreea Lazarescu – superfoods si produse raw vegan ambalate
15.  Pukka Food – o selectie speciala de produse bio
16.  Superalimente – alimente raw vegan si superfoods
17.  Liliana Udrea – vlastari si produse naturale
18.  Amorebio – arbustii de aronia, nuci de sapun si produsele de igiena intima feminina
19.  Napati – superalimente, cosmetice si detergenti, hainute organice
20.  Bio Monde – cosmetice naturale si bio
21.  Via Naturalia – produse alimentare si cosmetice bio
22.  Mihaela Isac – cosmetice naturale handmade
23.  Efis – cosmetice vegane
24.  Amarui de ciocolata – ciocolata raw handmade
25.  EndeaSoap – sapunuri exceptionale, 100% naturale din uleiuri presate la rece
26.  Germalex – germeni si vlastari
La targ vor avea loc trageri la sort din ora in ora, iar premiile vor fi oferite de Ligia Pop si Quark SRL.
Lista evenimentelor culinare si prezentarilor de sanatate se va completa pe parcurs. La o parte din aceste evenimente se va percepe o taxa simbolica pentru acoperirea ingredientelor si a efortului. Evenimentele anuntate deocamdata.
§  11:00 Prezentare aparatura
§  11:30-12:15 Beneficiile Sucului de Grau
§  13:30-14:00 Demonstratie Culinara Rapida (2-3 retete) – Ligia  Pop
§  18:00 Potluck Raw Vegan
Va invit la un potluck raw vegan (vom manca toti din bunatatile pe care le vom aduce fiecare), care se va desfasura la orele 18:00 la Sala Strasbourg. La acest eveniment vor putea intra doar cei care vor aduce cu ei o delicioasa taxa de intrare, care va consta intr-un platou cu un preparat raw vegan pentru 5 persoane (o prajitura, un fel principal, o bautura racoritoare, un platou cu fructe, o salata preferata de radacinoase etc).
Nota:
§  Pentru cei interesati in preluarea acestui anunt, puteti sa-l copiati in totalitate si vreau sa va multumesc din suflet pentru ajutor!
Va multumesc si va asteptam cu drag pe toti la targ, de la mic la mare!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.