Ieri m-a bintuit geniul culinar

on miercuri, 28 septembrie 2011
Culinar vorbind, ieri m-a bintuit geniul.
Mi-era foame si am zis sa fac repede ceva din ce aveam la dispozitie. 
(imi place sa fac mincare pentru atunci, pe loc, pentru o singura data)
Am pus la fiert o cana de orez basmati (http://www.pukkafood.ro/products/Orez-Basmati-alb-Essential-Trading.html) si o mina de linte portocalie -   http://www.pukkafood.ro/products/Linte-rosie-ecologica-Essential-Trading.html
Cit au fiert ele impreuna (20-25 de minute) am taiat cubulete mici un ardei capia si am facut fisii cu peeller-ul un dovlecel crud mediu (probabil sub influenta tirgului raw vegan de duminica la care am participat cu oaia noastra).
Am amestecat cruditatile cu cele fierte si am adaugat: ulei de dovleac (asta n-o sa-l mai aducem ca n-ati apreciat si l-am mincat noi pe tot) si ulei de masline (http://www.pukkafood.ro/products/Ulei-de-masline-extravirgin--LaSelva.html) cam egal din fiecare, plus niste sare de mare Clearspring (http://www.pukkafood.ro/products/Sare-de-mare-ecologica-Clearspring.html) si o lingura de seminte de chimion (nu-i pe site, doar la magazin, 8 lei).
N-am mai mincat demult ceva atit de bun, de special si de satios. 
Am savurat o farfurie pe la 1 si am mai mincat ceva abia seara pe la 8.
Ma credeti? Va rog incercati.
Asa a aratat mincarica mea, adica bine si vesel, iar gustul intrecea cu mult look-ul fresh si vegetarian.
P.S. avem legume proaspete bio bune-bune la magazin...

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.