Primul spot publicitar Pukka Food este gata!

on joi, 28 iunie 2012
Ca tot ceea ce vindem sau facem, este proaspat, special si foarte bio...


                              http://www.youtube.com/watch?v=pLWiZg1IYOw

Savureaza-l si da-l mai departe!

Detectivii Veloverzi - un proiect verde - urban

on miercuri, 6 iunie 2012
Cel mai important eveniment tip treasure hunt organizat în acest an în București se va desfășura, în data de 9 iunie, cu începere de la ora 11:00,
anunță organizatorii de la Asociația din POD. Aceștia au dezvăluit și ultimele noutăți legate de traseele celor două competiții distincte ce se vor desfășura simultan în parcul Herăstrău și în centrul orașului.
În ceea ce privește competiția din zona centrală a capitalei, rezervată exclusiv competitorilor pe biciclete, plecările de la start vor fi premise între orele 11:00 și 14:00, pe baza numărului de concurs indicat la înscrierea pe site-ul evenimentului www.treasurehunters.ro (înscrierile echipelor de două persoane sunt permise numai online până vineri,8 iunie.) . Ora de încheiere a competiției este 18:00.

În cazul celei de-a doua competiții, cea din parcul Herăstrău rezervată în special familiilor cu copii, vor fi două intervale orare în care echipele de maximum 5 membri vor putea pleca de la start: 11:00-12:00 și 16:00-17:00 (înscrierile sunt premise și direct, la linia de start, în același interval orar), iar ora maximă în care competitorii pot finaliza traseul și ajunge la finish este 20:00. De asemenea, organizatorii anunță introducerea printre probe a două ateliere de creație, Atelierul Personajelor Fantastice și Atelierul Cuvintelor.

Asociația din POD amintește celor interesați că înscrierile sunt deschise și se pot efectua accesând adresa de internet www.treasurehunters.ro.
În plus, în data de 5 iunie, în care în întreaga lume este celebrată Ziua Mediului, organizatorii anunță că vor acorda puncte bonus echipelor care se vor înscrie în această zi și care vor răspunde corect la întrebarea postată pe site-ul evenimentului. Și echipele deja înscrise pot primi acest bonus, trimițând răspunsurile lor însoțite de indicativul/codul echipei la adresa de e-mail contact@treasurehunters.ro.Asociația din POD anunță totodată că mai multe premii vor fi acordate celor mai rapizi și creativi dintre concurenți. Locul întâi din cadrul competiției organizate în parcul Herăstrău va fi răsplătit cu o bicicleta oferită de Decathlon, în timp ce în cazul traseului de oraș, cea mai rapidă echipă va primi o excursie de două persoane la Veneția oferită de ww.doarvacante.ro.
Informații detaliate pot fi găsite pe www.treasurehunters.ro.

Un produs Blogger.