Asa ne-am descompus

on miercuri, 25 aprilie 2012
Abia acum, dupa doua saptamini, cind am intrat intr-o pseudo-normalitate, gasesc ragaz si suflu sa postez citeva ceva despre transhumanta oii noastre in Piata Amzei.
Daca va ginditi vreodata sa va faceti magazin (desi nu va sfatuiesc), incercati sa alegeti locul cel mai bun din prima pentru ca mutarea hirtografica si faptica costa si doare.
Imaginile vorbesc de la sine - comentez doar cite putin, pe alocuri.


Primul a venit Marian, electricianul si a scos lampile ca atunci a putut el sa vina - nu ca nu ne-ar mai fi prins bine niste lumina la impachetat pina seara...Elena lucra deja de dimineata la bagat produsele in cutii. Ceea ce am facut ore bune in sir.Numai Daniela n-a iesit din hirtii si niruri pina seara. Adica pina i-au saltat baietii de la firma de mutari biroul pe sus...Noi, fetele, am mai obosit si tras cu cafelele dar Tino a fost Vitamina Mutarii - no kidding!


La urma a ramas ce era mai greu: mastodontii frigorifici. Si mizeria. 


Cam asa de trist arata cind aproape s-a golit...


S-au opintit toti mutatorii, inclusiv seful lor, sa salte frigorificele indaratnice pe platforma masinii.Repetatele transporturi s-au dus catre Amzei unde mirosea inca a vopsea si a nou... Toate-toate catrafusele au ajuns la locul cu pricina duminica, pe 1 aprilie.
Ne-a luat 5 zile sa punem totul in ordine - de la mobila noua si veche, cabluri, produse, vitrine, etichete, etc, pina la toate micile noastre mileuri si briz-brizuri.
(to be continued)


ileana

Take away

on luni, 23 aprilie 2012
Pentru ca ne-am mutat de curand, ne-am largit si perspectiva: va oferim preparate take away raw (crude si bogate in nutrienti) pentru pauza de pranz (si nu numai)!

Hai la pranz la noi, am dichisit barul cu carti de rasfoit, betisoare parfumate si priveliste cu perspectiva!
Renunta la covrigul infulecat din mers sau la placinta unsuroasa si ofera-ti ceva cu adevarat hranitor si sanatos! Intremeaza-te, destinde-te, imparte bucuria cu prietenii!
Te asteptam cu supe, creme, salate si felii de tort, numai bunatati nepreparate termic.
Atmosfera, belsugul de povesti si voia buna sunt din partea casei:)

Elena
on vineri, 20 aprilie 2012
Bautura preferata a copiilor (mei)


Kefir (bacterii digestive bune) cu miere manuka (super revitalizant si tonic general) si scortisoara (antiseptic natural, stimulent cerebral, sursa de vitaminele A, C, tiamina, niacina, riboflavin, mangan, fier, sodiu, potasiu, calciu si fosfor...) 
Ei pleoscaie multumiti iar eu sunt mama fericita - cu ei am reusit multe lucruri bune intr-ale nutritiei in ultimul an!


Bun-bun!

ileana
Un produs Blogger.