Peisaj apocaliptic

on miercuri, 27 iulie 2011
Inainte de orice, priviti aceste poze.
Unde credeti ca se petrece “actiunea”? In Ferentari? La Glina? 


Ei bine, nu. Chiar in centrul Bucurestiului, la cinci minute de kilometrul zero.
Aici platim o chirie deloc mica pentru 40 de mp unde incercam din rasputeri de trei ani incoace sa facem comert civilizat cu mincare de cea mai buna calitate.

Asta se vede pe geamul de la Pukka Food. Nu e de mirare ca putinii clienti care se mai gindesc la sanatate in aceste zile tulburi si calduroase au dat si ei bir cu fugitii confruntati cu acest peisaj de guerilla.
Totul culmineaza zilnic atunci cind unicul locuitor ilegal al superbei cladiri din poza, lasata in paragina unui lent si mortal litigiu, iese in public sa se spele pe picioare, sa ia o gustare sau sa bea bere la pet cu alti tovarasi veseli din comitetul de primire de pe George Vraca.
Acum o luna-doua, locuitorul cu pricina a cazut de la etajul unu mesterind nu se stie ce. Si-a rupt o mina si – foarte probabil – s-a lovit la cap. De atunci pare sa o fi luat complet razna: intr-o zi a dat foc iar mai nou scoate zilnic toate sandramalale dinauntru afara. Probabil fiindca munca l-a facut pe om.

Nici pe trotuarul nostru nu e mai frumos. La un capat si la celalalt al acestei stradute nefericite care a avut cindva farmecul ei interbelic, doua vinzatoare ambulante vind pe jos, pe ziar, rosii, zarzavat, fructe. Mi-au zis: care-i problema, ca noi nu vindem bio?! Speriate cind m-au vazut pozindu-le, si-au chemat concubinii bronzati de la natura in ajutor. M-am jurat ca nu eu le-am reclamat la politie cind li s-a confiscat marfa. Mi-au batut obrazul cum ca ele sunt aici de dinainte sa venim noi si ca asa ceva nu se face... 

Daca stiti vreun spatiu de inchiriat in zona, intr-un anturaj mai civilizat si cu o chirie decenta va rog din suflet sa-mi spuneti.

ileana

Deschidem la “Coperta a cincea”

on miercuri, 20 iulie 2011
Dupa cum am dat de veste, sambata am fost la Iasi sa sustinem expozitia de fotografie si desen “Coperta a cincea”, alaturi de Cristina, Hermina, Diana de la Humanitas, Liviu, Ioana de la Radio Iasi.

Frumos conceptul, am subscris la dialogul sincretic intre fotografie, desen si carte si am strigat prezent la nevoia participantilor de grija si apreciere pentru ca au venit. Am petrecut o vreme imaginandu-ne cum va fi, cum veti fi, cati veti fi…

Ne-au bucurat enorm si ne-au dat suflu proaspat persoanele care au venit, au ramas, cele care au promovat, care au vrut sa participe, dar nu le-a permis programul si cu siguranta asteapta un follow up, ca si cum ar fi fost acolo si ele.

Ne-am gandit ce minunatii bio sa plimbam pana la voi care sa reziste si care sa fie nu numai aspectuoase, dar si potrivite.

Stiind ca fotografiile si desenele vor fi indelung admirate si discutate la o cana de vorba, am zis ca biscuitii Sharpam Park sunt cea mai fericita alegere. Da, sigur ii stiti: cei din grau spelta, cu bucati crocante de alune de padure.Ne-a incantat ca vizitatorii au ajuns la gustul lor optim si i-au inmuiat cu pofta in cani generoase de ceai sau cafea.Ne pregatim deja pentru continuare…e inca surpriza.

Elena

Noi intamplari incurajatoare pe magazinul nostru online

on joi, 14 iulie 2011
Saptamana trecuta am mai primit o comanda si ne-am dat seama ca sunt multi cei ce ne urmaresc, poate apreciaza, dar sigur ne iau in calcul ca alternativa pentru cotidianul obisnuit al lui “luam ce gasim” sau, si mai trist, ”luam si noi ce ni se da”.

Am pregatit o noua comanda ce a plecat, a si ajuns la Drobeta Turnu Severin.

Se pare ca borcanelele cu coaja de portocale si lamaie sunt tot mai pretuite pentru gustul lor racoritor si proaspat. Speram sa fi ajutat la prajituri delicioase. Daca se poate, asteptam si fotografii cu deliciile pe care le pregatiti folosind produse de pe magazinul online: www.pukkafood.ro

Chiar daca nu e totul ca uns, nu ne descurajam, ci ne entuziasmam ca avem pentru cine sa ne zbatem. 
Ce-i drept, ne-am suflecat manecile sa mesterim problema intampinata cu alegerea judetului. 
Merge ca pe roate acum.

Elena

Povestea din spatele scenei

on miercuri, 6 iulie 2011
Am inceput sa dam de veste despre lansarea magazinului nostru online.

Am trecut prin ritmul febril al pregatirilor, de la descrierea produselor pe categorii, sectiuni, introdus fotografiile, verificat in detaliu mentiunile, informatiile, actualizat stocul.

A urmat apoi aranjarea cutiilor in magazin pentru comenzi felurite si de toate marimile: avem si cutii mari in care sa incapa cate un produs din gamele principale, cel putin!

Dupa cum spune si formula mediana a basmelor: “si mersera cat mersera si iar mersera…”, asa ni s-a intamplat si noua: “si asteptara ei cat asteptara” pana cand…am primit luni prima comanda!!!

Ne-am entuziasmat toti cei de la magazin si am pregatit cu grija coletul cu produsele impachetate in folie cu bule de aer - “antistres” ii spunem – si l-am trimis la Timisoara!

Motto: si abia incepem sa incepem!

Elena 

Un produs Blogger.